Atviras Žemaičių Čempionatas – nugalėtojas Arūnas Čiplys

 Balandžio 28 dieną Šiauliuose vyko Atviras Žemaičių Čempionatas 2018. Važybos, kurias organizuoja ir praveda mūsų klubas su Šiauliečių pagalba. Šiais metais klubą atstovavo 8 sportininkai, tarp kurių ir pirmose savo oficialiose varžybose sudalyvavęs Gintaras Augustinas.

Pradžioje turėjose vykti komandiniuose susitikimuose mūsų komandos nesulaukė varžovūų – Vilniaus Apuokas nesurinko pakankamai žaidėjų.

Moterų grupėje kovojo 10 dalyvių, tačiau mūsų merginos Irena Čiplienė ir Milda Zubavičienė tarp 6 geriausių nepateko.

Vyrų grupėje tarp 49 vyrų pogrupių kovose nepasisekė tik naujokui Gintarui Augustinui, bet jis buvo vienintelis dalyvavęs paguodos. Tačiau ir čia pritrūko patirties. Pogrupio kovas labai puikiai sužaidė Paulius Sidabras, tačiau atkrintamųjų pirmame rate strėlytės taip sėkmingai nebesukrito ir teko džiaugtis 17 vieta. Pirmame rate taip pat pralaimėjo ir Jurijus Stekolnikovas bei Bronius Januška.
Julius Zubavičius pateko tarp 16 geriausių, tačiau sekančiame rate pralaimėjo dabartiniam Lietuvos Čempionui Ugniui Jankūnui iš Elektrėnų.
Vienintelis likęs Arūnas Čiplys sėkmingai pasiekė finalą, kuriame 5-2 nugalėjo Gintarą Tumėną iš Vilniaus.

Dalyvavo ir mūsų klubiečiai iš Latvijos – Irena Bauze iškovojo 3 vietą moterų grupėje, o Aigars Strelis pralaimėjo tam pačiam Ugniui Jankūnui ir liko 5 vietoje.

 

 

 

 

 

 

 

 

LENTELĖS: VyraiMoterys

LENTELĖS: vyrai – moterys – porinis vyraiporinis moterys

Atsakyti

Jūsų emailas nebus skelbiamas